Elgün İlkokulu
ELGÜN MAH. ELGÜN SK. NO 1B İÇ KAPI NO B VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA

VİZYON

Atatürk, yurt, ulus, bayrak, aile ve insan sevgisini benimsemiş, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, yeniliklere ayak uydurabilen, paylaşımcı, saygılı, başarıda sınır tanımayan, kültürel çeşitlilik içinde hoş görülü demokratik, hür,sağ duyulu düşünüp karar verebilen, soran ve sorgulayan, kendine güvenen, Milli değer ve kimliğini kaybetmeden, evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda, Ülkemizin dünya lideri olmasına en büyük katkıyı sağlayan, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı , çağdaş, demokratik, yaratıcı, verimli,yeteneklerine uygun mesleği seçebilen, mutlu ve sorumluluk sahibi öğrenciler ywtiştiren eğitim,öğretim ortamı oluşturmak, kaliteli eğitim için her koşulda en iyinin adresi olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitimimin temel amaç ve ilkeleri ve buna bağlı olarak: Okul Eğitiminin Amaç ve ilkelerine uygun, çocukların yaşları gelişim özellikleri, öğrenme hızları, ilgileri, gereksinimleri, ile okulun ve çevrenin olanaklarını dikkate alarak öz bakım becerileri, doğru, ve sağlıklı temel alışkanlıklarını kazandırmak sevgi, saygı, işbirliği, katılımcılık, sorumluluk, yardımlaşma, paylaşma, duygularını geliştirme, araştırmacı, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, milli ve manevi değerlerimize saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkesinin seven bireysel ve toplumsal başarıyı yakalayabilmek için sürekli ve planlı çalışmanın gereğine inanmış bireyler yetiştirmek ve onların hayata hazırlanmalarını sağlayacak çalışmalar yapmak için varız.çalışmalar yapmak için varız.

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim

Tam gün eğitim

kalorifer

Okulumuz Viranşehir ilçesine 10km , Şanlıurfa´ya 100km uzaklıktadır.

Ceylanpınar yolu 8.km den sonra sola dönüşte 2km uzaklıktadır.

Okulumuzun binası 2019 yılında yapılmıştır.